Printen

Fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’

  • Ontmoetingscentrum de Korenaere
  • € 80,-

Wilt u leren hoe u van een kiekje een echte foto maakt? Neem dan deel aan de fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’. Albert Joosen, zeer bekend als fotograaf in Bergen op Zoom, geeft fotografieles aan 55-plussers. Albert zal dat op de hem bekende bevlogen, vakkundige en voor anderen zeer inspirerende wijze doen.

Inhoud cursus

De cursus heeft acht bijeenkomsten van twee uur. In deze beginnerscursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: camera leren kennen, flitsen, foto-opdrachten maken en bespreken, digitale bestanden verwerken, composities, en oefeningen in de praktijk. Albert maakt van u als beginneling in deze cursus een gevorderde fotograaf. Met de opgedane basiskennis gaat u zich verder bekwamen in het fotograferen en nu echt afscheid nemen van het kiekje. Praktisch, aan de hand van onze zeer ervaren fotograaf.

Waar en wanneer?

De fotografiecursus wordt bij voldoende aanmeldingen georganiseerd in de Korenaere, Korenmarkt 7 te Bergen op Zoom. De koffie of thee zal niet ontbreken. 

Voor wie?

Iedereen die wil leren om betere foto’s te maken en zich wil verdiepen in de wereld van de fotografie. Het cursusgeld bedraagt 80 euro voor de gehele cursus bestaande uit 8 lessen. Dit bedrag is inclusief koffie en thee.

Meer informatie of aanmelden?

Bel telefoonnummer 0164-299491 en vraag naar  Anja Withagen of geef u op via activiteiten@wijzijn.nl. Twijfel niet, velen gingen u reeds voor!

Meer informatie over de activiteiten