Printen

WijZijn in
Roosendaal

Samen voor vitale wijken en dorpen

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Waar we elkaar helpen en van betekenis zijn. We investeren in de wijken en dorpen in Roosendaal zodat bewoners elkaar weten te vinden. En zijn er om inwoners uit Roosendaal te ondersteunen als dat nodig is.

Wat we doen in Roosendaal

In de gemeente Roosendaal geven WijZijn en MEE West-Brabant gezamenlijk invulling aan de ondersteuning van inwoners vanuit de centrale toegang Inwonersondersteuning Roosendaal. Inwoners kunnen hier terecht met vragen over:

  • Werk & meedoen
  • Geldzaken & regelgeving
  • Gezin & relaties
  • Welzijn op Recept
  • Zelfstandig wonen & leven
  • Mijn Buurt
  • Mantelzorgondersteuning
Inloopspreekuur in jouw wijk of dorp Inloopspreekuur in jouw wijk of dorp

Inloopspreekuur in jouw wijk of dorp

Met al jouw vragen op het gebied van zorg, ondersteuning, financiën, wonen, welzijn en veiligheid kun je terecht in je eigen buurt. Er is een inloopspreekuur van Inwonersondersteuning Roosendaal in elke wijk en dorp. Kijk voor de actuele tijden op de website.

Mijn Buurt

In de gemeente Roosendaal zijn tal van voorzieningen, verenigingen en buurtinitiatieven die een bijdrage leveren aan het welzijn van inwoners. Mijn Buurt geeft inwoners dat overzicht en is daarmee dé sociale routekaart in Roosendaal. Zoeken op wijk, dorp of categorie het is allemaal mogelijk in Mijn Buurt. In de digitale omgeving zijn meer dan 400 voorzieningen en verenigingen opgenomen waar inwoners terecht kunnen. Je vindt dus heel gemakkelijk de informatie bij jou in de buurt.

De mogelijkheden

in Roosendaal

Nieuws uit de gemeente Roosendaal

Inwonersondersteuning Roosendaal

Inwonersondersteuning Roosendaal is er voor elke vraag die je hebt. Samen met een van onze medewerkers kom je tot een antwoord of oplossing. Onze hulp is gratis en je hebt er geen verwijsbriefje voor nodig. Je kunt ons direct bellen via 0165 750050 of een mail sturen kan via contact@ioroosendaal.nl