Printen

Buddylink

Samen sterk met buddylink

BuddyLink is de Roosendaalse vertaling van het Antwerpse project ArmenTekort. Samen geloven wij dat we de vicieuze cirkel van kansarmoede kunnen doorbreken door middel van buddywerking. Een bewezen strategie die al voor honderden mensen een verschil heeft gemaakt.

Empowerment en gelijkwaardigheid

Tijdens het Buddytraject leiden we vrijwilligers op om vanuit gelijkwaardigheid en empowerment een relatie op te bouwen met een persoon in kansarmoede. Een armoedesegment dat van generatie op generatie wordt doorgegeven en waarin een laag zelfbeeld en het verlies van eigenwaarde de veerkracht en mogelijkheden van de mensen beperkt.

Met als resultaat: een verhoogd zelfvertrouwen van beide(!) buddy's, waardoor zij meer kansen en mogelijkheden zien in hun leven.

Maak een verschil: Word buddy!

Help jij graag een ander of heb je altijd al een verschil willen maken in iemands leven? Misschien ken je wel iemand die in financiële moeilijkheden zit, en die opzoek is naar een uitweg? Neem contact op met Buddylink als je jezelf (óf een buddy in kansarmoede) wilt aanmelden.

Contact met Buddylink