Printen

Bureau Sociaal Raadslieden

Ondersteuning of advies bij regels en voorzieningen

De medewerkers van het Bureau Sociaal Raadslieden zijn er om jou te helpen met vragen en problemen die je tegenkomt in het doolhof van sociale voorzieningen, wetten en regelingen. Kun je bij jouw administratie de nodige hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren en het aanvragen van bepaalde regelingen en voorzieningen? Vertrouw op de hulp van de sociaal raadslieden van WijZijn!

Voor wie?

Heb je moeite met het lezen en opstellen van officiële brieven en documenten? Vind je het lastig om je weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen die er zijn? Bureau Sociaal Raadslieden is er voor iedereen die ondersteuning of advies nodig heeft bij al deze regels en voorzieningen.

Welke vragen?

De sociaal raadslieden geven informatie en zij adviseren en bemiddelen bij allerlei juridische en maatschappelijke onderwerpen. Je kunt terecht met vragen over uitkeringen, arbeidszaken, belastingen, wonen, consumentenzaken, onderwijs, welzijn en juridische zaken.

De sociaal raadslieden bekijken hoe jij, met hulp van anderen om je heen, jouw vragen zelf kunt oplossen en bieden ondersteuning waar nodig. Wat je zelf kunt werkt uiteindelijk het beste! Kom je niet verder, dan helpen zij je natuurlijk weer vooruit.

Contact met Bureau Sociaal Raadslieden