Printen

Jongerenwerk

Een plek waar jongeren hun talent ontdekken

Jongerenwerk is er voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Of je nu in de brugklas zit of net de schoolbanken hebt verlaten, we zijn er voor jou. We geloven in jouw talenten en helpen je om deze te ontdekken en te ontplooien.

Aandacht voor jou

Je vindt ons op school, in de buurt, in onze jongerencentra en bij evenementen. We komen graag met jou in contact. Om samen leuke activiteiten te ondernemen en om te horen waar je tegenaan loopt of wat je lastig vindt. We hebben aandacht voor jou ook als je je eenzaam voelt, depressieve gevoelens hebt of het even wat minder goed met jou gaat.

Wanneer zien we jou?

We nodigen je uit om deel te nemen aan activiteiten over uiteenlopende thema's, zoals gezonde leefstijlontwikkeling, bewust omgaan met geld en zelfstandig wonen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Hiermee kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en zelfstandiger worden. Wil je liever zelf wat organiseren? Dat kan ook. Organiseer bijvoorbeeld een activiteit waarmee je tegelijkertijd een bijdrage levert aan jouw buurt.

Het jongerenwerk investeert in jou door je te ondersteunen, te inspireren en samen te groeien. Wanneer zien je jou?

Ontmoet onze jongerenwerkers
bij jouw in de buurt