Printen

Kind aan Huis

Een steuntje in de rug van het gezin

Als jouw gezin een moeilijkere tijd doormaakt, kun je hierbij een steuntje in de rug krijgen van onze medewerkers van Kind aan Huis.

Je staat er niet alleen voor

In elk gezin speelt er wel eens iets. Meestal gaat het om kleine, alledaagse dingen waar iedereen mee te maken krijgt. Kinderen die soms niet in hun eigen bed willen slapen, peuters die even geen groenten lusten, kleuters die zich ’s ochtends niet altijd willen aankleden. Maar wat als het om een ernstige ziekte, een echtscheiding of financiële problemen gaat? Wat als het lijkt of de kinderen steeds lastiger worden en ook het huishouden niet meer zo goed draait?  Dan kun je een beroep doen op de diensten rondom opvoeden en opgroeien van WijZijn, zoals Kind aan Huis.

Bij jou thuis

Onze medewerkers van Kind aan Huis hebben zelf een gezin en/of veel ervaring met andere gezinnen. Ze weten wat er allemaal kan spelen in een gezin. Ze luisteren naar je, zetten samen met jou alles op een rijtje en ze geven daarna praktische tips die je goed kan gebruiken.

Jouw vraag en persoonlijke behoeften bepalen de precieze invulling van de ondersteuning die je krijgt. Onze medewerkers doen dit vrijwillig, helemaal op jouw eigen verzoek, gratis én gewoon bij jou thuis.

Wat zijn jouw wensen?

Wil je weten of Kind aan Huis ook iets voor jouw gezin kan betekenen? Neem dan contact op met de coördinator van Kind aan Huis. Samen bespreken we dan hoeveel bezoeken nodig zijn en voor hoe lang.

Contact met Kind aan Huis