Printen

Prostitutie maatschappelijk werk

Een luisterend oor voor sekswerkers

Wil je praten over je werk in de prostitutie of heb je behoefte aan ondersteuning? Dan zijn de prostitutie maatschappelijk werkers er voor jou. Zij bieden gratis hulp aan sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel in West- Brabant. Dit doen we door een luisterend oor te bieden en met je mee te denken.

Werken in de prostitutie

Iedereen die met seks geld verdient kan bij het prostitutie maatschappelijk werk terecht. Het maakt niet uit of je in een club werkt, via internet of op een andere manier. De prostitutie maatschappelijk werkers kunnen je helpen als je geen verblijfsvergunning hebt of als je drugs gebruikt. Ze zijn er ook voor slachtoffers van mensenhandel in West-Brabant. Je kunt vrijuit praten. Prostitutie is een vak, zolang je er zelf voor kiest. Het doel is niet om je uit de prostitutie te halen.

De prostitutie maatschappelijk werkers ondersteunen iedereen die als sekswerker werkzaam is. Ze helpen om de zaken die jij belangrijk vindt op een rijtje te zetten. Dit kan gaan om alle soorten vragen, bijvoorbeeld:

  • Financiën/schulden
  • Omgaan met vooroordelen over je beroep
  • Wet- en regelgeving rondom sekswerk
  • Verblijfsvergunning
  • Ouderschap en opvoeding

Wel stoppen met het werk?

Misschien wil je stoppen met het werk in de prostitutie. Wanneer je uit het vak stapt, komen er vaak (oude) problemen naar boven. Voor hulp hierbij kun je contact opnemen. We zorgen dan voor een persoonlijk begeleider die jou de ondersteuning biedt die je nodig hebt om te stoppen.

Contact

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op. Dit kan ook anoniem.

Contact met Prostitutie Maatschappelijk Werk