Printen

Talententoer

Talententoer geeft jongeren een boost!

De Talententoer is er voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar uit de gemeente Bergen op Zoom die zoekende zijn naar een nieuw perspectief. Waar zijn ze goed in, krijgen ze energie van en hoe kunnen ze zichzelf ontwikkelen? Met de deelname aan de Talententoer ontdekken ze hun talent en het geeft een boost aan hun toekomst.

Iedereen bezit unieke talenten. Bij de Talententoer krijgen de deelnemers de vrijheid om die talenten te ontdekken. Ze stellen hun persoonlijke plan op en gaan hiermee aan de slag. Ze worden daarbij ondersteund door een supportteam, mensen uit de directe omgeving, en de professionals van WijZijn.

Programma

De deelnemers doen ervaring op bij bedrijven in de regio waar ze affiniteit mee hebben bijvoorbeeld op het gebied van sport, kunst, muziek, dans & theater. Gedurende drie maanden gaan ze hier aan de slag. Na afloop heeft elke deelnemer meer inzicht in zijn of haar talent. Bovendien weten ze welke stappen ze kunnen zetten om zich verder te ontwikkelen. Denk daarbij aan het volgen van een opleiding, werk of een andere daginvulling.

Startdatum

Er zijn meerdere startmomenten in het jaar. Afhankelijk van de wensen, bekijken we de mogelijkheden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Voor wie

De Talententoer is een kans voor jongeren uit de gemeente Bergen op Zoom om hun talent te ontdekken en invulling te geven aan hun toekomst.

Meer informatie

Didier van Damme
Coördinator Talententoer
T: 06 – 42 49 71 24

E: talententoer@wijzijn.nl  

De Talententoer is een initiatief van WijZijn en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Bergen op Zoom.

Meer weten?

Bekijk het filmpje met de ervaringen van deelnemers.