Printen

Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) en Vrijwilligersacademie

Iets betekenen voor een ander

Vrijwilligerswerk is geen betaald werk, maar je krijgt er wel wat voor terug: je staat midden in de samenleving, je doet (werk)ervaring op en je leert andere mensen kennen. Je gevoel van eigenwaarde groeit, je betekent iets voor een ander. Dát is jouw beloning én natuurlijk de waardering van de mensen waarvoor je je inzet!

Het Vrijwilligers Informatie Punt brengt de verbinding tot stand tussen vrijwilligers en organisaties in de gemeente Bergen op Zoom en Steenbergen. Bekijk de online vacaturebank of maak een afspraak voor een bezoek tijdens het spreekuur.

Locaties

Bergen op Zoom
Bibliotheek West Brabant
Kortemeestraat 17
Donderdag 14.00 – 16.00u (inloop)

Steenbergen
WijZijn
Fabrieksdijk 6
Dinsdag 10.00-12.00u (inloop)

Logo VIP klein.jpg

 

Vrijwilligersacademie

Als vrijwilliger zet jij je in voor een ander, maar je kunt ook jouw talenten ontwikkelen. Bij de Vrijwilligersacademie kun je kosteloos trainingen en workshops volgen en zo vergroot je jouw kennis en vaardigheden. Hiermee wordt het vrijwilligerswerk nog uitdagender.

De Vrijwilligersacademie richt zich op alle vrijwilligers bij organisaties, instellingen en sportverenigingen in de gemeente Bergen op Zoom en Steenbergen. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.

Contact met het Vrijwilligers Informatie Punt en Vrijwilligersacademie