Printen

Bergh Bouw trakteert op BBQ in Herstelcentrum

Op vrijdag 26 mei was er een zomerse BBQ voor de gasten in het Herstelcentrum aan de Zuid-Oostsingel 45 in Bergen op Zoom. Deze BBQ werd aangeboden door Bergh Bouw, het bouwbedrijf dat in 2022 tevens invulling heeft gegeven aan de verbouwing van het pand.

Het herstelcentrum (voorheen dag- en nachtopvang voor daklozen) is in 2022 verbouwd. In plaats van gezamenlijke ruimtes zijn er meerdere kleinere kamers gemaakt door tussenwanden te plaatsen. Momenteel zijn er 14 kamers beschikbaar. Voor de verbouwing sliepen mensen met z’n vieren of zessen op een kamer, nu hebben ze een kamer voor zichzelf of delen ze die met één persoon. De herindeling is er op gericht om meer privacy en rust te creëren. Dat draagt bij aan het herstel van de gasten waardoor ze beter voorbereid zijn om weer zelfstandig te gaan wonen.

“We zijn heel tevreden over de wijze waarop Bergh Bouw hier invulling aan heeft gegeven. Dit bouwbedrijf heeft echt hart voor de zaak en wil iets betekenen voor mens en maatschappij. Deze BBQ was een cadeautje voor de gasten die daarmee een hele leuke avond hebben gehad. Namens WijZijn Traverse Groep wil ik Bergh Bouw enorm bedanken. Dit wordt echt gewaardeerd”, aldus Esther de Jongh gebiedsmanager Maatschappelijke opvang.