Printen

Inloopspreekuur gemeentelijke belastingen op 18 en 26 maart

WijZijn organiseert op 18 en 26 maart een inloopspreekuur over de betaling van de gemeentelijke belastingen. Het spreekuur is bedoeld voor inwoners uit Bergen op Zoom die onvoldoende geld hebben om de jaarlijkse gemeentelijke belastingen voor hun woning te betalen. Aan de hand van de situatie wordt gekeken of zij in aanmerking komen voor kwijtschelding.

Eind februari krijgen inwoners van Bergen op Zoom een brief over de belastingen voor hun huis, onder andere voor de rioolbelasting en afvalstoffenheffing. De brief wordt verstuurd door de Belastingsamenwerking West-Brabant. Kun je deze belastingen niet betalen omdat je een laag inkomen hebt, dan kom je mogelijk in aanmerking voor kwijtschelding. Of dit zo is, hangt af van hoeveel geld je verdient en hebt.

Het inloopspreekuur is op de locatie aan de Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom. Je kunt hier vragen stellen of samen een aanvraag invullen. Belangrijk is dat je de brief van de Belasting en je DigiD meeneemt. De spreekuren zijn op maandag 18 maart 2024 van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag 26 maart van 17.00 tot 20.00 uur.

Wil je meer informatie over het inloopspreekuur? Of heb je geldzorgen en wil je hierover met iemand praten? Neem dan contact op met Inwonersondersteuning Bergen op Zoom 0164-299491 (van 9.00 tot 13.00 uur) of stuur een e-mail naar iob@wijzijn.nl.