Printen

Join Us Roosendaal nu ook voor 24-30 jarigen

Ben jij tussen de 24-30 jaar en vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 11% van de jongeren zich elke dag alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us Roosendaal.

Join Us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In de gemeente Roosendaal start vanaf 14 november 2023 een nieuwe groep voor jongvolwassenen tussen 24 en 30 jaar. Er draaien al twee groepen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar oud en 18 en 25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar.

Wat doe je bij Join Us?

Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Altijd jezelf zijn

Lola-Kay vertelt over haar deelname aan Join Us. ‘Ik had het gevoel dat niemand me leuk vond en dat ik niet goed genoeg was. Ik heb toen op internet gezocht of er iets bestond waar je vrienden kon maken ofzo. Zo kwam ik bij Join Us.’ Inmiddels is Lola-Kay uitgestroomd en blikt ze terug. ‘Bij Join Us kun je altijd jezelf zijn en je kunt er ook een stuk zelfverzekerder van worden. Ik merkte bij Join Us dat ik wél goed genoeg was en kan nu op andere plekken ook beter laten zien wie ik ben.’ 

Kom erbij. Join Us! 

Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis. 

Join Us Roosendaal 24-30 jaar komt om de week op dinsdag samen van 18.30 tot 21.30 uur. De eerste bijeenkomst voor de nieuwe groep (24-30 jaar) vindt plaats op dinsdag 14 november 2023 bij JOC, St Josephstraat 14a in Roosendaal.