Printen

Mantelzorgers in het zonnetje op inspiratiemarkt

Inspiratie, informatie en een onbezorgde middag, dat waren de ingrediënten voor de drukbezochte Inspiratiemarkt die Mantelzorg Bergen op Zoom op zaterdag 3 juni organiseerde in ’t Fort in Bergen op Zoom. Mantelzorgers werden letterlijk ‘in het zonnetje gezet’ op deze zomerse dag waarbij tevens de mantelzorgwaardering van de gemeente Bergen op Zoom werd uitgereikt.

“De jaarlijkse inspiratiemarkt is voor mantelzorgers een moment om stil te staan en aandacht te hebben voor de rol die zij vervullen. Het is mooi om te zien hoe mensen elkaar op zo’n dag weten te vinden. Het uitwisselen van ervaringen versterkt mensen. Ze voelen zich gesteund. In plaats van het najaar, is de markt dit jaar in het voorjaar. Dat heeft goed uitgepakt, het was heerlijk weer. De reacties van de aanwezigen waren heel positief”, aldus Eline Kuijlen, Adviseur Mantelzorg.

Mantelzorgers ontvingen op deze dag hun Mantelzorgwaardering in de vorm van een houten snijplank met daarbij een cadeaubon. Dit cadeau is tot stand gekomen in samenwerking met Samen in de Regio, Bouwmensen Bergen op Zoom, leerlingen van Curio en H. Essers transport.

Mantelzorgers die niet aanwezig konden zijn op de Inspiratiemarkt kunnen hun waardering in het najaar op ophalen op de Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom. Dit kan op de volgende data: 14 september van 10.00 – 12.00 uur, 25 september van 15.00 – 17.00 uur, 10 oktober van 15.00 – 17.00 uur en 1 november van 9.00 – 12.00 uur

Kijk voor meer informatie ook op de vernieuwde website www.mantelzorgbergenopzoom.nl. Mantelzorg Bergen op Zoom is een initiatief van WijZijn Traverse Groep.