Printen

Nieuwe website voor sekswerkers

Zeven maatschappelijke organisaties in Zeeland, Brabant en Limburg waaronder WijZijn hebben gezamenlijk een website gelanceerd voor sekswerkers: All about sekswerk. Doel van de website is het verbeteren van de positie van sekswerkers.

Sekswerk is een legaal beroep in Nederland. Net zoals bij ieder ander beroep zijn er leuke en minder leuke kanten aan dit werk. Je kunt bij de aangesloten organisaties terecht met al je vragen die met het werk te maken hebben. Ook als je alleen wilt sparren of een luisterend oor zoekt. Of je nu in een club werkt, via het internet of op een andere manier: we zijn er voor iedereen ongeacht kleur, sekse, religie of overtuiging. Iedereen is welkom. Wij oordelen nergens over.

Online kanaal voor sekswerkers

Margot Dietvorst is Prostitutie Maatschappelijk Werker (PMW) bij WijZijn. “De website All about sekswerk is een gezamenlijk initiatief. We juichen het toe dat met deze website er een online kanaal is voor sekswerkers. Er rust een stigma op dit beroep en dat willen we doorbreken. Het helpt als er meer openheid is over dit onderwerp zodat je gemakkelijker met elkaar in gesprek kunt gaan en sekswerkers goed geïnformeerd worden.”

Ga naar de website All about sekswerk