Printen

WijZijn partner RSD FITWEEK

Van 18 t/m 24 maart 2024 is de RSD FITWEEK! Samen met RSD FIT Partners worden er diverse activiteiten en initiatieven georganiseerd in en rondom Roosendaal. Het doel van RSD FITWEEK! is om jong en oud bewuster te maken van de betere keuzes en gezondere leefstijl.

Ruim 40 partners organiseren allerlei activiteiten binnen de eigen organisatie, maar gaan ook samen aan de slag om gedurende deze week activiteiten en campagnes op te starten waar de Roosendaalse inwoners bij aan kunnen sluiten. Het programma bestaat o.a. uit een sport & cultuurkermis, een wandelchallenge en webinars.

Activiteiten WijZijn Roosendaal

WijZijn is één van de partners van de RSD FITWEEK. We zetten ons actief in om hieraan bij te dragen. Dit doen we met verschillende activiteiten. Zo organiseren we vanuit het jongerenwerk een sportcarrousel met dagelijkse een andere sportactiviteit. Gaan we bij de Stamtafels in gesprek met ouderen over gezonde keuzes en organiseert de VoorleesExpress een letterspel op de sport- en cultuurkermis. Het project Rookvrij Leven voor Iedereen organiseert een feest ‘Roosendaal viert gezondheid’ in de wijk Kroeven. Ook jongeren van #YouthGoals ondersteunen bij verschillende activiteiten. Zo maken we de leefomgeving gezonder en verleiden we jong en oud tot het maken van betere keuzes.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de activiteiten op de website van RSD FITWEEK.